Siam Wellness, de beste investering in je gezondheid

Siam Wellness in de media

vlag Thailand

logo Radio2 Interview met Siam Wellness door AN LUYTEN. Op donder­dag 15 novem­ber in het pro­gram­ma Middag­post op Radio 2 Ant­werpen.

Het interview start al of niet automatisch afhankelijk van uw browser.

Druk op de 'Play' knop en beluister de muziekkeuze van Siam Wellness in 'De Topcollectie van Radio 2'

 

In diverse kranten ver­schenen arti­kels over de heil­zame tra­ditionele Thaise massage van Siam Wellness. Lees je mee?Ondertussen is het 10 jarig bestaan van Siam Wellness niet onopgemerkt voorbijgegaan in de pers. Grasduin je mee?


Siam Wellness bestaat tien jaar: "Tevreden klanten komen terug" in Het Nieuwsblad van 19 ok­to­ber 2022 Lees het volledige artikel uit Het Nieuwsblad

"Gratis mond-tot-mondreclame blijft goed zijn werk doen" in Gazet Van Antwerpen van 19 ok­to­ber 2022 Lees het volledige artikel uit Gazet Van Antwerpen

Onderstaande afbeeldingen linken naar mediaberichten die actief waren op het moment dat ze hier werden geplaatst.


Blessing door de Abt van de Tempel, Phrakhruvinaithorn Somsak Subhalert

Ruime persbelangstelling

Het gebed

Het gebed

In diverse kranten en nieuws­si­tes ver­schenen in de gedrukte en/of online versie arti­kels over de heil­zame tra­ditionele Thaise massage van Siam Wellness die wortel schiet in de Kempen. Lees je mee? Op deze pagina vind je links naar deze arti­kels. Deze links zijn actu­eel op het moment van plaat­sing op deze website. Wij houden het in de gaten maar moch­ten som­mige links je niet meer naar de juiste web­pagina's voe­ren dan ver­ont­schul­di­gen we ons daar­voor.

 

Tot snel voor een onvergetelijk Siam Wellness moment!